Can Miquel de la Vall
Montseny

Conjunt de Can Sopa

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Miquel és una de les cases del conjunt de Cal Sopa. És un edifici de planta rectangular que s'adossa a Cal Pere Mut. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures de pedra, algunes de factura moderna. A la façana lateral s'hi adossa un cos de dos nivells d'alçat que manté les obertures antigues. El tractament exterior dels murs es manté arrebossat amb morter de calç en alguns trams i en d'altres pedra vista.