Can Miquel Cortès
Sant Pere de Vilamajor

Nucli antic de La Força. Plaça de l'Església, 4, 08458, Sant Pere de Vilamajor.

Edifici recentment restaurat.
    Catàleg de béns a protegir POUM 2011: element d'interès.
    Virgínia Cepero González

Edifici cantoner, de planta rectangular, que consta de planta baixa i una planta pis. La coberta es troba coronada per un terrat. És un habitatge d'estil noucentista.
    La façana principal es troba orientada a ponent, a la plaça de l'Església. Els murs són de totxo lligat amb ciment, arrebossats i pintats de color groguenc.
    L'accés a l'interior de la casa es produeix mitjançant un portal rectangular.
    Els pis superior presenta un balcó amb barana de forja, i una finestra rectangular a banda i banda.

Les cases que formen part del conjunt arquitectònic de Miquel Cortès, les va fer construir un jardiner emparentat amb els Cortès, per a les seves filles. Es tracta d'edificis construïts a inicis del segle XX, que presenten elements decoratius i constructius propis del noucentisme.

DOÑATE ARQUITECTES ASSOCIATS (2011). Catàleg de béns a protegir. POUM. Sant Pere de Vilamajor: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor