Can Mestre Miquel
L'Ametlla del Vallès

C/ Major, 21

Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº19)
    Virgínia Cepero González

Edifici entre mitgeres, format de planta baixa i dos plantes. La coberta és de teula àrab a dues vessants i el carener paral·lel a la façana. La façana està revestida amb morter de calç i té incisions de forma quadrada. A l'alçada de cada sostre hi ha una imposta emmotllurada. La façana principal està estructurada per quatre eixos verticals, els dos centrals formant un conjunt. Les dues plantes pis tenen dues balconeres a la part central unides per un balcó corregut. A l'extrem dret de la façana hi ha una porta, amb una finestra just al damunt, que permet l'accés a l'escala de les plantes superiors. La façana està rematada per un ràfec amb tres filades de totxo disposades en punta de diamant.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.