Can Mateu del nen
Vilassar de Dalt

Carrer Manuel Moreno, 21 i 23

XVI
    BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Conjunt de dues cases entre mitgeres de dos cossos, de planta rectangular. Consten de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia.
    Les obertures de les façanes es distribueixen de la mateixa manera a les dues cases: porta i finestra a la planta baixa i dues finestres a la planta pis. Les llindes, que són rectes, els brancals i ampits són de pedra treballada.
    Els paraments són arrebossats i en un cas pintat de groc.
    Al davant es conserva l'era i una font amb plafó de rajoles, però en molt mal estat de conservació.

Per accedir-hi cal pujar una rampa des del carrer Manuel Moreno, però les façanes principals estan orientades perpendicularment al carrer.

Conjunt de dues cases que es coneixen amb el nom de Can Nen i Can Delfín construïdes durant el segle XVI.