Can Mas Vivó
Santa Susanna

Camí de la riera de Santa Susanna
    Al marge esquerre de la riera de Santa Susanna

Masia restaurada
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular amb la teulada a doble vessant i el carener perpendicular a la façana. A l'esquerra té un edifici annexe, de planta baixa, fruït d'una antiga ampliació de la masia. Està orientada a l'oest, mirant a la riera, i consta de planta baixa, un primer pis i un segon pis sotateulada. L'accés és per una portalada dovellada amb arc de mig punt. Als costats de la porta i al primer pis es distribuiexen regularment diverses finestres amb carreus de pedra treballada. Per sota del carener s'obren dues finestres geminades amb una columneta central. Davant de la la masia, a tocar de la riera de Santa Sussana hi ha un petit cobert amb teulada a quatre aigües, amb un pou a l'interior. L'entorn de la masia està acuradament enjardinat i la finca actualment és únicament residencial.

La família Vivó va traslladar-se a aquest mas durant el segle XVIII, provinent del mas Vivó Vell.