Can Marmitó
Sant Feliu de Codines

C. Havana, 3

XVII-XX
    La part afegida posteriorment presenta un estat de deteriorament notable.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres de planta baixa i dues plantes, coberta de teula àrab i carener paral·lel a la façana. Tota la casa i la façana estan força reformades i modificades. El segon pis va ser afegit posteriorment, es troba sense revestiment, i no ocupa tota la planta dels dos pisos inferiors.

A la façana hi destaca l’eix del portal d'entrada en forma d'arc de mig punt amb totxos a sardinell. L'arrencada de l'arc sorten de dos carreus de pedra. A la primera planta, sobre la porta, hi ha una finestra emmarcada de pedra, amb ampit motllurat i una llinda on hi ha la inscripció "1672". En aquest pis també hi havia una altre finestra similar que va ser tapiada i amputada per tal d'obrir un balcó en un costat.

Edifici construït el 1672 segons consta la data en una llinda sobre la finestra situada damunt la porta.