Ca na Beló
Sant Feliu de Codines

C. Estricadors, 7

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Habitatge entre mitgeres de planta rectangular que consta de planta baixa i pis, amb coberta a dos vessants de teula àrab amb carener perpendicular a façana i acabada amb un ràfec senzill.

La façana principal està orientada al Sud i actualment és de pedra vista rejuntada amb morter. Destaca el portal d'enrtada emmarcat per pedra escairada, i la seva gran llinda que conté la inscripció: “Saldoni Vallcorba / 1770”. Les finestres tenen els brancals, ampits i llindes de pedra.

Casa construïda el 1770 segons la informació aportada a la llinda de la casa “Saldoni Vallcorba 1770”.

Els primers propietaris de l’immoble foren Celdoni Vallcorba i Isabel Casas Sors. El darrer Vallcorba propietari de la casa fou Jaume Vallcorba Colomé, popularment conegut com el “Jordi de ca na Beló”.

Des de l’any 1982 l’edifici és propietat del Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines.