Can Marçal
Sant Feliu de Codines

C. Barcelona, 38
    La Quica

XVII-XX
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

És una masia amb la façana retirada respecte al carrér formant un petit pati davanter de paviment de toves. Té paret mitgera per una banda, i per l'altre té un passadís que la separa de l'edifici del costat. Tota ella és arrebossada i pintada.

És una casa de planta baixa, pis i golfes, coberta amb teula àrab de dues vessant i el carener paral·lel al carrer. La seva façana principal està orientada a est i conté un portal d'entrada en arc de mig punt adovellat de color vermellós, acompanyat d'una finestra també d'arc rebaixat. A la primera planta es veuen dues finestres amb brancals i llista de pedra. La part posterior conté finestres molt petites, algunes amb brancals i llinda de pedra.

Casa construïda en el segle XVII. El 1675 fou adquirida per Marçal Roca Tura i Eulàlia Puig als de ca n’Ullar. Durant la guerra del Francès fou incendiada per les tropes franceses un cop la desocuparen. Aquest fet motivà la seva reconstrucció.