Can Maiol de la Torre
Arenys de Munt

National Monument Record
    Defensa
    Si: IPA núm. 553
    Promotora Stony Hill, SL
    Jordi Montlló Bolart

Casa i torre de defensa annexa. La torre és de planta quadrada, consta de planta baixa i dos pisos. Dins de la torre es conserva un interessant sostre de fusta. Sobre el finestral inferior encara s'hi pot veure una pedra amb un dibuix de la primitiva masia. La casa consta de planta baixa i pis i ha estat modificada en la seva estructura. La façana principal té un portal rodó adovellat i al damunt una finestra de pedra granítica treballada amb motllures. El capcer de la façana és pla, ocultant la coberta de teules àrabs.

Abans es coneixia amb el nom de Can Pasqual de la Torre; donant nom al rial i al carrer Pasqual.

CASALS i COLL, Gaspar (2006). Noms de lloc d'Arenys de Munt, a Fulls arenyencs de cultura, núm. 10, abril de 2006. Ajuntament d'Arenys de Munt, pàg.50. VIADER i CROUS, Montse (1986). Can Maiol de la Torre (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.