Can Magí
Taradell

XVII-XX
    El revestiment de la façana es troba deteriorat.
    BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Magí és una casa del segle XVII que va ser reformada al segle XIX. Durant la segona meitat del segle XX la planta baixa va dividir-se en dos habitatges independents. És un edifici entre mitgeres de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures, amb el portal principal d'arc pla de pedra carejada amb incisió conopial. Sobre el seu eix hi ha un finestral d'arc escarser arrebossat amb sortida a un balcó de baranes forjades. A l'altre eix hi ha un portal d'arc pla arrebossat de factura moderna a la planta baixa i un finestral d'arc pla de pedra amb incisió sinuosa a la llinda. A les golfes hi ha dues finestres d'arc pla arrebossat amb ampits de pedra. El tractament exterior dels murs és de restes d'arrebossat, entre el que s'observa el parament de pedra. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.