Can Llebre
Taradell

Camí de Can Llebre

BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Llebre és una masia del segle XIX. És de planta rectangular i s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa simètricament segons tres eixos d'obertures amb llinda de fusta. Davant de la porta d'accés s'hi ha construït un porxo amb pilars de maó. A la resta de façanes les obertures són amb llinda de fusta, algunes de factura moderna, i es distribueixen de forma aleatòria. A la façana lateral s'hi ha construït una escala exterior per accedir directament al pis. A la façana posterior hi ha adossat un cobert. El tractament exterior dels murs és arrebossat amb formigó.

És una masoveria del Molist.