Can Gracieto
Malgrat de Mar

C. del Mar, 34

BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Can Gracieto és una casa d'estil modernista construïda a principi del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta plana. El frontis es composa simètricament segons dos eixos d'obertures d'arc mixtilini que incorporen un emmarcament amb motius vegetals en relleu a la llinda. Sobre el portal d'accés hi ha un finestral amb sortida a un balcó de baranes forjades amb motius vegetals que està sostingut amb mènsules. El nivell de les golfes rep un tractament diferenciat, amb dues finestres d'arc carpanell i de menors dimensions, amb decoració vegetal a la llinda. L'edifici està rematat per un capcer sinuós amb una cornisa motllurada i decoració vegetal a la part central. El tractament exterior del mur és esgrafiat imitant carreus, que contrasta amb un de més senzill a les golfes separats entre si per una cornisa motllurada a nivel de forjat.