Casa Teresa Corretjer
Malgrat de Mar

C. Bellaire,12

El capcer està afectat d'humitats.
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil modernista construïda a principi del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos simètrics d'obertures d'arc carpanell a la planta baixa i al pis i d'arc pla a les golfes. Les obertures estan emmarcades amb pedra motllurada que incorpora un relleu vegetal a la llinda, més treballat i amb una orla central al portal. A les golfes les finestres estan emmarcades per una motllura senzilla. Els nivells de forjat es posen de manifesta a l'exterior a través de cornises motllurades. La façana està rematada per una cornisa motllurada, sobre la qual hi ha un capcer dentat, amb la part central que incorpora l'any "1905" esgrafiat. El tractament exterior del mur és arrebossat amb un senzill esgrafiat que imita carreus.

Va ser construïda vers l'any 1905 per encàrrec de Teresa Corretjer al mestre d'obres Joan Dotras, en el lloc que ocupava una casa antiga. L'any 1971 es van construir dues habitacions a nivell de coberta.