Can Gamandé
Arenys de Munt

Torrentbó - Parròquia de Santa Cecília
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç de Montalt (BV-5031), a l'esquerra en el punt quilomètric 12.

Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. Consta de planta baixa i pis. Adossada en angle recte a l'ermita de Santa Cecília. Destaca la marquesina de ferro forjat i vidre de la porta d'entrada principal. A la façana posterior hi ha una mica d'era o pati enrajolat.

Molt ben restaurada per l'actual propietari amb un bonic jardí al davant amb un taronger, una olivera i plantes autòctones.

Fins a mitjans del segle XIX, la capella i la casa, formaven part de les propietats de Can Grau. Posteriorment va ser coneguda com a Can Sala. A l'era de la masia s'hi havia fet el ball dels diumenges i de la festa major de Santa Cecília.