Can Gall Sant Quirze Safaja

Camí del Vilardell. Nord de Sant Quirze Safaja.
Camí del Vilardell, passat el parc de l'aigua a la dreta. Darrera Casa Prat.

Enderrocada
Núria Cabañas

El mas de Can Gall es troba situat al límit amb el terme municipal de Castellcir, a tocar del Parc de l'aigua. Es tracta d'un mas de planta rectangular format a partir de tres volums de planta baixa i primer pis. El cos primigeni, situat a la part central, conserva part de l'antic forn de pa. Posteriorment s'hi afegir el volum situat a l'extrem de ponent on destaca la coberta en volta de maons plans situat entre la planta baixa i el primer pis i una espitllera a la façana de tramunta. En l'últim moment es va adossar el cos situat a l'extrem de llevant, amb una porta d'accés a la façana de migjorn emmarcada amb maons. El parament dels murs és de pedra irregular amb les cantonades de pedra col·locades a mode de cadena cantonera. L'interior dels murs del primer pis conserva l'arrebossat