Can Font
Santa Susanna

Urbanització de Can Font
    Petita elevació al marge esquerre de la riera de Santa Susanna

El mur de l'era presenta nombroses fisures i materials despresos.
    Marc Bosch de Doria

Antiga masia enderrocada. Constava d'una planta quadrada i teulada a doble vessant. Actualment hi ha una casa de nova construcció. Només es conserva un mur semircular de pedres llogades amb calç per contenir la terrassa de l'antiga era, que encara conserva part del paviment de rajols. Al talús posterior de la casa en construcció s'observen restes d'antics paraments de la masia, que probablment estava construïda de forma aterrassada, aprofitant l'orografia del terreny.

La masia s'ha enderrocat recentment, malgrat que estava inclosa en l'inventari del patrimoni arquitectònic del Pla General d'Ordenació Municipal de Santa Susanna (1982).

El cognom Font es documenta a la zona des del segle XVI. L'any 1757 n'és propietari Josep Clavell. Durant la segona meitat del segle XX, els seus terrenys es van parcel·lar i urbanitzar.

Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM) (2008). "Si no vols pols...". Butlletí d'Informació i Divulgació, núm. 3. Santa Susanna, p.4-5