Can Fèlix Nou
Campins

Cal descendir fins a Cal Rectoret i seguir un camí sense pavimentar en mal estat de conservació

Es troba en estat ruïnós.
    BPU. Catàleg de Béns a Protegir. POUM de Campins (DOGC 25/09/2015).
    Marta Lloret Blackburn

Masia en estat ruïnós de planta quadrangular. Està constituïda per dos cossos d'una crugia, el principal de planta baixa i pis, i el secundari d'un sol nivell, ambdós amb la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. Part del frontis es troba enderrocat, com també ho està part de la coberta. Entre les obertures que es mantenen s'observa un portal d'arc pla arrebossat i algunes finestres també d'arc pla arrebossat. A la façana posterior del cos secundari hi ha adossat un cos petit d'obra vista, afegit amb posterioritat. L'acabat exterior és arrebossat i pintat.

Va ser construïda a mitjans del segle XIX. El 1864 hi residia en Josep Placis. La casa es va anar succeïnt entre els seus hereus fins a mitjans del segle XX. L'any 1973 ja consta com a deshabitada.

LÓPEZ, J. (2000). Campins: indrets, masos i records. Campins: Servei de Guies del Montseny.