Can Felip Torret
Sant Feliu de Codines

C. Agustí Santacruz, 10-12 / C. Travessia

Noucentisme
    Pep Alsina Sylvan (promotor)
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

El conjunt està format per la unió de l’edifici del carrer Agustí Santacruz 10, que fa i per l'edifici d’Agustí Santacruz 12, en forma de L amb cantonada al carrer Doctor Tomàs Borrell.

El bloc està format per una planta baixa i tres pisos, coronats per barana de terrat. Té coberta plana i un badalot d’accés al propi terrat. El conjunt té un remat exterior arrebossat que en la façana del carrer Agustí Santacruz és pintat de color verd i crema; i a la façana en forma de L, de color blanquinós.

La façana de l’edifici al carrer Agustí Santacruz 10, és d'estil noucentista, de composició simètrica amb dos eixos verticals. La façana és plana, però el mur té un emmarcament simulant dues pilastres laterals que arriben fins a la cornisa de la coberta, on es veu una petita decoració en forma de capitell. Les obertures són balconeres de ferro a totes les plantes, en el primer pis en forma de balcó corregut i a les altres plantes són dos balcons per pis sobre mènsules. La façana del carrer Travessia d'aquest bloc està format per un eix en forma de tribuna arrodonida a la primera i segona planta, i rematada per un balcó de balustres. a la dreta de la tribuna, cada planta té una petita finestra que trenca la simetria. La barana de coberta es forma amb pilastres a les cantonades i al mig del parament, i una barana de ferro.

De l’edifici en forma de L, destaca l’estil de racionalista i la seva cantonada que presenta una tribuna als tres pisos. El seu terrat també està coronat per barana, sobre una cornisa motllurada.