Can Duran
Argentona

Veïnat del Cros. Camí del Cros, després de l'accés de Can Vives

Regular
    El cos principal ha estat recentment restaurat, no així els cossos que dónen al camí del Cros, que es troben semiabandonats
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Masia de planta baixa i pis, pertanyent al grup I, amb un cos afegit amb teulada a una sola vessant. Així com l'edifici principal s'ha anat restaurant en el temps, i ara presenta un aspecte de principis del segle XX, amb acabat arrebossat de façanes i obertures, el cos adjacent encara manté les finestres de pedra originals. Cal destacar la petita construcció situada al costat del camí, de planta baixa, així com la porta i la tanca d'obra, que presenten elements decoratius que volen imitar la façana del davant, la magnífica tanca de Can Garí, amb elements de ceràmica vidriada, obra vista i ferro forjat

A dins de la finca hi trobem la font i el safareig del mateix nom.

VINYALS, Josep i PADRÓS Pep i col. "Les Fonts d'Argentona" Ajuntament d'Argentona i Conselleria d'Urbanisme de Barcelona, 1982