Can Coix Terra
Arenys de Munt

Carrer d'en Pau Casals, 31 i 35. Veïnat del Pi Gros o el Barracà

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular amb la coberta a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal; consta de planta baixa i pis i a l'esquerra hi ha un annex de dos nivells amb la coberta a una única vessant; tant la planta baixa com el primer nivell tenen arcades de mig punt, obertes. Les obertures de la façana principal no destaquen arquitectònicament, només s'observen els ampits de les finestres del primer pis. A la planta baixa, centrada, la porta d'accés i una finestra a cada banda, de forma simètrica, amb sengles reixes.
    Destaquen dues basses-safareig, una en funcionament i l'altra en desús. Les dues són de planta rectangular fetes d'obra amb sengles piques, també d'obra. L'aigua prové de mina i la que resta en funcionament serveix per regar l'hort i per abastir la casa.

També conegut com a Can Clopés.