Can Coca del Molí (Molí de Can Calopa)
Argentona

Nucli urbà. C. Carreras Candi, cantonada amb la carretera C-1415

Bo
    Es troba en bon estat de manteniment, però s'han fet múltiples reformes per tal d'adequar-la als requeriments i necessitats d'una vivenda actual.
    Ref. cad.: 47106DG5000N
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Petit edifici de planta rectangular, de planta baixa i pis, amb teulada a dues vessants.Es troba enclotada en el terreny, degut a la seva funció original. La tipologia de la façana i de la construcció ens situa entre els segles XIX i XX, dins del tipus II de Bonet i Garí, així com dels cossos auxiliars, de maó massís vist. La façana ha sofert diverses reformes, però en l'edifici conserva la seva volumetria original i part de la bassa adossada al darrera. Es pot catalogar com a masia del grup II.

Podria ser que es tractés d'una masia anterior, reformada a mitjans del segle XIX.

Formava part dels que amb els drets de les aigües, han esdevingut la Societat General d'Aigües de Barcelona.

GRAUPERA, Joaquim. "Els molins medievals d'Argentona", Fonts, 11. Juliol 2002, pp. 19-26