Can Camps
Argentona

Nucli urbà. C. Mataró, 3

XV-XVII
    Segurament al seu ús com a vivenda habitual, es van realitzant feines de conservació.
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Masia de petites dimensions, pertanyent al grup II, de dos cossos perpendiculars a façana, de planta baixa i pis i teulada a dues vessants paral·lela a façana. Té diversos cossos auxiliars adossats. Destaquen en la seva façana principal la porta amb dovelles de granit i els dos finestrals amb motllures gòtico-tardanes. Conserva les cantonades de pedra escairada, emmarcant la resta de la façana arrebossada. Manté part del pati original, amb alguns arbres fruiters.

Es podria incloure dins la tipologia clàssica dels tres cossos perpendiculars a façana, però manca el de la dreta, com si no hagués arribat a acabar-se. És probable que, malgrat les finestres podrien situar-la dins un gòtic tardà, l'edifici sigui anterior, i que aquestes s'haguéssin adaptat a posteriori.

SUBINÀ, Enric; CALVO, Oriol; LLADÓ, Francesc; LLADÓ, Julià; FARELL, David. "Les masies d'Argentona", Fonts, 8. Octubre 2001, pp. 11-15