Can Casanovas, Ca les Germanes Serra
Vilassar de Dalt

Eclecticisme
    Hi ha diverses esquerdes a les façanes.
    BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    María del Agua Cortés Elía. OPC.

Casa de planta rectangular la finca de la qual dóna als carrers dels Sants Màrtirs i Sant Ramon, amb la façana reculada en relació a l'alineació d'aquests carrers i separada d'ells per un pati a cada banda. Consta de planta baixa i un pis, la coberta, de teules àrabs, és a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal. Una part del vessant septentrional forma un terrat pla. Hi ha un celobert al mig per donar claror als pisos. La façana té una disposició simètrica amb quatre eixos de verticalitat a partir dels quals es distribueixen les diferents obertures a sobre de les quals hi ha un trencaaigües arquejat. A la primera planta s'hi accedeix des del jardí, a partir d'una escalinata lateral, amb barana de balustrada que es perllonga per tota la façana delimitant una terrassa suportada per una galeria d'arcs escarsers a la planta baixa. No existeix una segona escalinata que seria simètrica a la única que es conserva. Sota d'aquesta planta hi ha un espai que no permet habitabilitat. Una cornisa corona el parament de la façana amb petits frontons, arrodonit en cada eix de les obertures.