Can Camp
Caldes de Montbui

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Sí (CC.AA 3134)
    Laura Bosch Martínez

Jaciment on haurien estat localitzades restes d'estructures i d'enterrament d'època romana.

Durant el treball de camp realitzat el mes de novembre de l'any 2008 no s'ha trobat cap indici que permeti localitzar aquest jaciment.

Es té coneixement de l'existència d'aquest possible jaciment per la cita d'Almagro en la seva `"Carta Arqueológica de España" de l'any 1945, que el situa prop de la masia de Can Camp. Segons Almagro, en aquest indret apareixien restes considerables de parets, així com fragments de ceràmica romana. En una cita d' A. de Montes, l'any 1961, parla de l'existència de sepulcres coberts amb tegulae a doble vessant, però tampoc s'especifiquen més detalls al respecte.
    L'any 1986, Miró no localitzà cap indici que confirmés l'existència d'aquest jaciment.
    L'any 1989 es realitzà una prospecció amb motiu de la realització de la Carta Arqueològica, però tampoc aportà cap dada al respecte.

DE MONTES DE PASCUAL, A. i SALA, L. (1961). Elementos para la Carta Arqueológica del valle medio de la riera de Caldas de Montbuy. Barcelona. VIII Congreso Nacional de Arqueologia.
    MIRÓ, C. (1986). El nucli romà de Caldes de Montbui. Barcelona.