Can Brunet
Palafolls

Carretera del Caravaning
    Veïnat de Sant Genís

Àlvar Sáez Puig

Can Brunet està molt reformada. Ha sofert diverses transformacions.

L'edifici té planta baixa, primer pis i sostre a dues aigües. Les parets estan pintades de color blanc. Les finestres del primer pis estan coronades per llindes de fusta. En la primera planta trobem la porta principal amb arc rebaixat i tres finestres amb reixa i visera.

Presenta el sostre a dues aigües. Hi ha altres cossos afegits a l'edifici principal.

Segons Salicrú (2018) la primera dada de la casa és de 1818 quan Miquel Brunet n'era propietari en una finca d'una "fanega".

Sabem poca cosa de la finca; no podem seguir la traça dels seus habitants ni propietaris. Al padró del 1924 hi constaven vivint com a masovers Miquel Colomer, nascut el 1896, i Maria Alsina Cuní, nascuda en 1899.

La finca la va comprar Esteve Tries Burcet i que s'hi va instal·lar durant els anys trenta. El fill d'aquest, Jaume, la va vendre a Antoni Guix Serrallonga, propietari del mas Jordà, al llarg dels anys cinquanta del segle XX.

- BONET GARÍ, Lluís (1983). Les masies del Maresme. Barcelona. Editorial Montblanc.