Can Brugaroles
Castellterçol

Pla de Brugaroles
    Per la pista que surt de la carretera B-1310 de Castellterçol a Castellcir.

XV-XVIII

Masia formada per un edifici principal i diverses dependències annexes, amb un barri.
    L'edifici principal consta de planta baixa i dues plantes pis, al costat est, i de planta baixa i tres plantes pis, al costat oest. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants asimètriques, i el carener perpendicular a la façana principal, que es troba orientada a migdia.
    El portal d'entrada és adovellat i les finestres són de disposició irregular, de pedra carejada. Presenta un rellotge de sol amb els anys "1957-1981".
    A la façana posterior, les obertures són rectangulars, petites i majoritàriament d'obra amb llinda de fusta.
    Les façanes són de paredat comú, de pedra lligada amb morter de calç, amb pedra vista a l'est, i arrebossada i pintada de color, a l'oest.