Can Borràs
Santa Susanna

Carretera Vella (Pla de Balasc)

Manca manteniment.
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular amb la teulada a doble vessant i el carener paral·lel a la façana. Està orientada al sudest i consta de planta baixa i un primer pis. Al costat esquerre té un cos de planta baixa afegit. L'accés és per una porta rectangular, si bé originàriament tenia un arc de mig punt. És una construcció de pedra i calç i tots els brancals i llindes de les obertures són de maons de terrissa. Al davant de la masia s'hi adossen dos porxos més moderns i a pocs metres es conserva un pou que conserva part del vògit per extreure l'aigua, i una bassa pel rec i per rentar la roba.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia del segle XIX.