Can Bonavia
Corbera de Llobregat

C/ Pau, 18
    Part baixa de del nucli urbà de la vila, antiga barriada de cal Carboner

Catàleg Municipal, 2005, núm. 17
    Agustí G. Larios, Helena Garcia Navarro

Masia de planta quadrada amb afegits i transformacions modernes. La part central consta de planta baixa i pis amb coberta de dos aiguavessos amb pendents cap als laterals. Disposa de portal adovellat amb pedra molera i finestres amb dintells i ampits també de pedra (s'han estucat i no queda la pedra a la vista). Exceptuant la façana principal, hi ha poques obertures, i s'observen antigues portes actualment tapiades. La casa és situada aïllada al mig d'un solar i envoltada de jardí.

GARCÍA NAVARRO, Helena (1998). L'Abans. Recull gràfic de Corbera de Llobregat. El Papiol: Efadós Editorial RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1995). «Fitxa del Pla especial del catàleg de patrimoni arquitectònic i natural de Corbera de Llobregat». Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat.