Can Boada Nou
Palau-solità i Plegamans

Presenta modificacions que han desfigurat la masia original.
    Catàleg de béns a protegir POUM (2015), nº 6.04. EAD.
    Generalitat de Catalunya (INCASOL)
    Joan Vicens Tarré/Michelle Bianco Barazarte

Masia de planta rectangular, que consta de planta baixa i una planta pis. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants, amb el carener paral·lel a la façana principal.
    La façana principal presenta finestres rectangulars de diferents mides. Sobre la porta principal hi ha un balcó. Les façanes són de maçoneria de pedra de riu arrebossades.
    A l'exterior, hi ha dues basses i un hort.

Consta al Catàleg de béns a protegir, POUM (2015), com a EAD (Element Arquitectònic a Documentar): no subjecte a la seva protecció i conservació, però si fós objecte d'algún tipus d'intervenció urbanística s'hauria de realitzar una documentació completa.