Can Blasi
Taradell

C. de la Vila, 96

Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Blasi és una casa del segle XIX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures d'arc pla arrebossat, excepte el portal que és de pedra carejada i té la llinda inscrita: "AVE MARIA PURISIMA SIN PECADO CONCEVIDA" amb un any a sota erosionat. La resta d'obertures estan emmarcades amb una motllura imitant la pedra, i les dues del pis tenen intercalada una majòlica. En un costat de la façana s'hi ha afegit modernament un portal. El tractament exterior del murs és arrebossat, amb el sòcol i les cantonades imitant pedra, com a les finestres.