Can Barrina
Malla

S'hi accedeix per la carretera de Malla, entre l'ajuntament i Can Paella

La coberta presenta deficiències.
    P.E.U. Catàleg de Masies i Cases Rurals 2010
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Can Barrina és una masia del segle XIX que va construir-se en dues etapes. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis s'orienta a ponent i presenta un portal amb llinda de fusta, al costat del qual hi ha adossat un cos annex perpendicular d'un sol nivell d'alçat. La resta d'obertures de la casa són totes d'arc pla arrebossat, excepte un gran portal d'arc rebaixat ceràmic que es va posar al descobert quan es va restaurar la façana. La façana posterior també queda tapada per un cos annex de les mateixes característiques. El parament dels murs és de tàpia i pedra lligada amb argamassa, revestida amb pòrtland e tot arreu llevat d'una part amb pedra vista de la façana de tramuntana. El ràfec està acabat amb cabirons.

És una masoveria de les Vinyes, juntament amb Can Paella.

Pla Especial de Catalogació de les Masies i Cases Rurals de Malla. Ajuntament de Malla, 2010.