Can Artigas
Arenys de Munt

Av. Panagall, 51

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos, amb la coberta de teules i el carener paral·lel a la façana. Destaca per la simetria i la senzillesa i pulcretat de les seves línies. Ha estat restaurada recentment i s'ha pintat façana i tancaments amb colors molt adients, destacant el marc de les obertures en blanc i el fons de la façana de color ocre clar, contrastant amb el verd Cadaqués de portes i finestres.
    Planta baixa amb la porta principal d'entrada centrada i amb dues finestres a banda i banda. Al damunt de la porta d'entrada una petita finestra amb lleixa sostinguda per dues carteles. A cada costat dues finestres amb balcons, amb la barana de ferro. Aquesta distribució li dóna un aspecte inusual, acostumats a veure els balcons damunt la porta. Les obertures del pis superior estan acabades en arcades.

Actualment hi ha un taller de vidre tallat: "R. Artigas".