Cases Rambla Francesc Macià
Arenys de Munt

Rambla Francesc Macià, 22, 26 i 28

Vidres trencats, fusteria deteriorada i façanes desgastades pel temps.
    BCIL (Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003)
    Jordi Montlló Bolart

Conjunt de tres cases de cos, gairebé seguides, ja que una va ser enderrocada per construir-hi un edifici impropi d'aquest entorn. Les tres cases de cos consten de planta baixa i pis; amb les cobertes de teules a dues vessants i el carener paral·lel a la façana. Tenen posts per protegir-se de les rierades i al darrera hi tenen eixida.
    Totes les portes tenen els muntant i les llindes, rectes o en arc, de pedra ben treballada. Al costat hi ha una finestra. En el pis superior hi ha una finestra amb balconada i en algun cas, una altra finestra més petita al costat.

Tot el conjunt de la riera necessitaria mesures de protecció a través d'un Pla Especial que permetés mantenir l'aspecte arquitectònic de l'entorn, fomentant la protecció els elements tradicionals i característics, així com representatius de l'evolució estilística de l'arquitectura del XIX i principis del XX. També caldria fomentar per la recuperació de l'estil perdut en modificacions recents que han malmès l'aspecte originari.