Camps de Cal Cesc
Òdena

Camí de Cal Cornet a l'Espelt, PK 1,400
    Marges en uns camps al final del camí que de Cal Cesc s'enfila cap a unes granjes

Encara que alguna part s'ha destruït resta encara una part de la necròpolis intacta
    Lluís Pedraza i Jordana

Petita necròpolis integrada almenys per quatre sepultures de cista de planta rectangular. Estan seccionades verticalment per les feines mecàniques d'ampliació dels camps de conreu de Cal Cesc. S'hi visualitzen algunes restes òssies que semblen indicar que tots els inhumats eren adults. Les tombes estan orientades d'est a oest i mantenen entre elles una certa distància, cosa que també indicaria la possibilitat que existís alguna mena de senyalització externa de les sepultures. Als peus del talús han aparegut en superfície alguns fragments informes de ceràmica grisa medieval.

Sense notícies prèvies. El jaciment fou descobert per Ramon Vallès, el qual informà de la seva existència a l'equip redactor de l'Inventari del Patrimoni.