Campanes de Sant Vicenç de Malla
Malla

Església de Sant Vicenç de Malla

Bisbat de Vic, C/ Santa Maria, 1. 08500 Vic
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Al campanar de l'església de Sant Vicenç de Malla s'hi conserven quatre campanes antigues, dues de mitjanes i dues de petites dimensions. Són fetes de bronze i estan gravades al cap i al peu amb franges vegetals i les inscripcions identificatives, entre les que es pot llegir el nom de Gabriel Duran i Alemany, que va ser rector de Malla al segle XVIII. A la part superior l'ansa està fixada a un jou i capçal de fusta.

Tenim notícies que en el moment de reformar-se l'església de Sant Vicenç també es va comprar una campana nova. En concret, la va fer l'any 1581 el courer Gabriel Espona.

LÓPEZ, A.; FIERRO, X.; MACÍA, X. (1984). Excavacions a l'església de Sant Vicenç de Malla (Osona). Inèdit.