Camí vell de Corbera
La Palma de Cervelló

De la Palma de Cervelló a Corbera

La vegetació està ocupant part del camí.
    Varis propietaris
    Xavier Esteve Gràcia

Camí històric que neix de l'inici de la part oriental del nucli antic de la Palma i que mena a Corbera. El seu traçat transcorre inicialment paral·lel a la riera de Rafmans, per la seva riba esquerra. Poc abans d'arribar a l'alçada de can Ros de Mas Tabà, el camí travessa la riera, guanyant lentament alçada per, passant pel costat d'aquest antic mas, entrar en el terme de Corbera a l'alçada de l'avinguda de Corbera. Els trams inicial i final són els que han patit més modificacions, adaptant-los al trànsit de cotxes, si bé en algunes zones encara es conserven marges de pedra seca a tocar del camí. És però en el tram mitjà on els marges estan millor conservats i on es poden observar alguns trams empedrats (especialment prop del punt on aquest creua la riera de Rafamans.
    El camí transcorre majoritàriament, paral·lel a la riera, en un espai important tant pel seu valor natural (amb una fauna i flora de gran importància ecològica), etnològic (hi ha construccions de pedra seca ), i paisatgístic.

DE BUEN LINARES, A.; ROIG I MESTRE, M.D.; VIVAR CANTALLOPS, J.A (1999): Catàleg del Patrimoni Arquitectònic i Natural de la Palma de Cervelló. Inèdit. Ajuntament de la Palma de Cervelló.