Camí del Castell Vell
Olivella

Oest del nucli antic d'Olivella
    A l'oest del nucli antic d'Olivella.

Estructural
    Josep Anton Pérez Arriaga

Camí històric que uneix en els seus extrems els orígens mil·lenaris d'Olivella. El camí travessa espais significatius del patrimoni municipal. Cal destacar l'era de Can Pau, la Font del Rector, l'església romànica de Sant Pere del Castell Vell o el mateix Castell. És senyalitzat des de l'Ajuntament d'Olivella.

Actualment es un camí senyalitzat, un itinerari històric, arquitectònic i etnològic que uneix el nucli històric d'Olivella amb el Castell d'Olivella El camí senyalitzat per l'Ajuntament té un recorregut de2,7 km i passa per diferents elements patrimonials. Des del Castell és possible fer un camí de tornada per espais diferents, formant-se així un circuit circular.

Aquest era el camí històric que unia el nucli d'Olivella amb l'església i el castell romànics.

AJUNTAMENT D'OLIVELLA. "Xarxa Camins d'Olivella. Camí del Castell Vell". (Fulletó). Ajuntament d'Olivella i Diputació de Barcelona.