Camí de Santa Cecília al Montgròs
Marganell

Parc Natural de Montserrat

IPC PNM-164
    J.M. Huélamo - KuanUm

Aquest recorregut comença al km. 3,800 de la carretera de can Maçana al Santuari (BP- 1103). Més amunt, a l'altre costat de carretera, al km. 4,150 hi ha la Creu de la Tartana. El camí passa a prop de la Font de Sant Josep, i més endavant per la Font de Coll de Porc, arran mateix del camí. A prop del Coll de Porc (980 m), pel camí del pas del Príncep, hi ha la balma del Vessant de l'Esllavissada, la font de l'Esllavissada i la balma del Coll de Porc. S'enllaça amb el camí de les Comes. Té el final al Montgròs. Segons fitxa Inventari de "Proposta de Pla d'Ús i Gestió i Programa d'Actuacions del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat": Es considera camí de tipus complementari de titularitat privada. Té l'origen a la BP-1103 i el final al Montgròs. Presenta un desnivell de 430 m i una longitud total de 6,200 km. Usos: Excursionista/ Transitabilitat: Vianants/ Freqüentació: Baixa/ Entorn: Forestal/

FORESTAL CATALANA, S.A. (1995) Inventari de Patrimoni Cultural del Pla d'Ús i Gestió del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. HUÉLAMO, J.M.; SOLIAS, J.M. (2007) )Inventari del Patrimoni Cultural del Parc Natural de la muntanya de Montserrat, Generalitat de Catalunya.