Camí de la Calzina
Marganell

Parc Natural de Montserrat

IPC PNM-168
    Ajuntament de Marganell - Pl. de l'Ajuntament s/n - 08298 Marganell
    J.M. Huélamo i M.Lloret - KuanUm

El Camí de la Calsina comença just després del Revolt de la Paella de la carretera que ve de Monistrol, al costat del forn de la Calsina, i que porta a la masia de La Calsina. Segons fitxa Inventari de "Proposta de Pla d'Ús i Gestió i Programa d'Actuacions del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat": Es considera camí de tipus bàsic de titularitat publica. Te l'origen a BP-1121 i el final al límit del Parc Natural. Usos: Accés AQ Segona/ Transitabilitat: Turismes/ Freqüentació: Moderada/ Entorn: Forestal i Urbà/

FORESTAL CATALANA, S.A (1995) Inventari de Patrimoni Cultural del Pla d'Ús i Gestió del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. HUÉLAMO, J.M.; SOLIAS, J.M. (2007) )Inventari del Patrimoni Cultural del Parc Natural de la muntanya de Montserrat, Generalitat de Catalunya.