Camí de Gaudí i banc del Sinofós
Santa Coloma de Cervelló

S'atribueix a l'entorn de Gaudí
    El banc és actual.
    Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Entre l'església i el torrent proper a la fonda transcorre un camí de 155 m de llargada que va perfilant un tall vertical del terreny. Pel cantó contrari, delimiten el camí unes tanques sinuoses construïdes amb pedra, en determinats punts acompanyades d'embornals també fets de pedra.
    Al tram final del camí hi ha un banc denominat del "Sinofós" (denominació popular dels bancs sovintejats per gent gran), totalment nou i mancat d'interès per sí mateix, però que recupera un ús social que s'havia perdut.
    La darrera inflexió del camí, de superfície esglaonada, correspon a l'anomenat pont del torrent, que se sustenta sobre una volta parabòlica.

Un arranjament del camí d'inicis de segle XXI ha afegit més trams de tanques i embornals als originals. El criteri per distingir-los és que els nous són més rectilinis.