Camí de Can Cabús de Baix
Alella

Darrera Can Cabús de Baix

Cal una neteja de manteniment
    Catàleg Patrimoni històric, artístic, cultural i mediambiental (2010)
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Camí de terra, que en el primer tram és un rial, que es dirigeix de ponent a llevant des del PK 2+700 de la carretera BP-5002, passant per darrera Can Cabús de baix i per darrera Can Boquet, fins trobar el Camí del bosc de Can Serra.
    A l'inici del camí, es va resseguint els murs de les finques, als peus dels quals creixen llorers i canyes que van tapant el camí fins a la sortida d'un revolt de 90 graus en direcció sud, on la vegetació arbòria està formada bàsicament per pi pinyoner, en poca quantitat que va augmentant a mida que puja la cota, fins arribar al bosc de pi pròpiament dit.
    Ben aviat, el rial de sorra amb canyes es transforma en un estret corriol de sauló i roca granítica on, a banda i banda, hi ha un seguit de plantes i estrat arbori format entre d'altres per bardissar, esparreguera, ginesta, fonoll i gran quantitat de ceps bords.

Les UTM del punt inicial són: x = 441302; y= 4594472; z=112
    Les UTM del punt final són: x = 441741; y= 4594602; z=186