Camí d'anant a missa
Santa Susanna

Entre can Mas Vivó Vell i Can Pep Bufí

Camí abandonat i en molts trams cobert de vegetació.
    Diversos
    Marc Bosch de Doria

Antic camí que comunicava l'antic nucli de masies de Santa Susanna (Can Mestres, Can Jordà, Can Santpare, etc.) amb la capella de Sant Pere de Riu que era la parròquia de referècia d'aquesta població. El camí d'anant a missa sortia de Mas Vivó Vell fins a Can Pep Bufí i el camí de Terra Roja, al límit amb Tordera. Actualment està abandonat per la manca d'ús i perquè els propietaris de can Mas Vivó Vell n'han barrat l'accés. Malgrat tot, segons els membres de l'associació Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM), encara es conserven, entre la densa vegetació, alguns murs de pedra.

RANGIL, D. (2008). Històries i llegendes de l'any vuit. Recull de cultura oral del Montnegre (I). Calella.
    Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM) (2008). "L'arbre de Cal Santpare i el camí d'anant a missa". Butlletí d'Informació i Divulgació, núm. 1. Santa Susanna, p. 6