Cal Xerric
Montseny

Camí del Ferrer de Dalt
    Al costat oposat del camí de l'actual casa de Can Xerric

Es troba en estat ruïnós.
    Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Xerric és una masia del segle XVIII que actualment es troba en ruïnes. Es tractava d'una casa de petites dimensions que tenia adossat en un lateral un cos annex de menor alçada. En queden els murs perimetrals fins a una alçada que permet determinar que la coberta era a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana.  A l'interior hi havia una porta amb llinda de fusta que comunicava amb el cos annex, que sí que conserva la coberta i que es destinava al bestiar. Es troba cobert de vegetació i de runa procedent de l'enderroc.

A pocs metres, a l'altre costat del camí, s'hi va edificar una casa nova que es coneix com Cal Xerric.