Cal Vidrier
Vilassar de Dalt

Entre Can Miqueló nou i Can Mamet

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Masia molt transformada de planta rectangular, que consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia.
    Destaquen dues barraques de pagès adossades una amb l'altra a l'angle sud-occidental de la masia. Tenen la coberta de volta de tartana feta de maó pla. Les portes són de fusta i fan la forma de la meitat de la façana. Els paraments estan arrebossats i pintats de blanc.

PUJOL i DURAN, Delfí (2000). La pagesia a Vilassar. Les cases de muntanya (I); dins Ipsa Arca, núm. 3, juny de 2000. Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, pàgs. 42 a 44.