Cal Trumfet
Casserres

Clot de les barraques

Jordi Montlló Bolart

Masia fonamentada directament damunt la roca, en l'extrem d'un gran desnivell que li dóna per la façana sud una gran presència dominant l'entorn. És de planta rectangular i consta de planta baixa i dos pisos, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana sud, on tenia l'entrada en origen. Posteriorment s'hi afegí un volum de pedra i es passà l'entrada a la façana nord. El segon pis també és un afegit posterior. Tots els paraments són de maçoneria, pedra vista rejuntada amb morter, a excepció del segon pis que és de tàpia arrebossada. A les cantoneres hi ha grans carreus escairats.
    La façana occidental també està ampliada. Es conserven les llindes de les finestres inferiors, molt austeres i ampits amb motllures.

L'era està a la part posterior, davant la façana septentrional.

Està ubicada en el Clot de les barraques, que és la zona del municipi de Casserres on han crescut més cases de pagès i masoveries, fruit de fragmentacions antigues de grans propietats, com la de Cal Fàbregas.