Cal Tintorer
Vilassar de Dalt

Carrer Àngel Guimerà, 58

Eclecticisme
    BCIL-Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    Jordi Montlló Bolart

Cal Tintorer formava part del conjunt del Tint de Dalt, del que només es conserva la casa de l'industrial. La resta es va enderrocar i s'ha enjardinat l'espai.
    La casa és de planta rectangular i només comparteix mitgera aper la façana de ponent. Consta de planta baixa i dos pisos i la coberta és de terrat pla. La façana principal té una disposició simètrica a partir de dos eixos de verticalitat, delimitats per les obertures i barreja elements ornamentals on predomina el neoclassicisme, com encoixinats, columnes, o cornises.

L'antic conjunt del tint de dalt estava compost, a més de la casa de l'industrial, per dues naus industrials i una guarderia, formant un pati central tancat. La nau industrial i al guarderia eren de maó vist i murs arrebossats i pintats.