Cal Tarranquer Vell
Puig-reig

Fonollet
    Al km 10 de ctra. BV 4131 pista asfaltada en direcció S-W. Passada esgl. Fonollet a l'esquerra.

Rosa Serra Rotés i Jordi Piñero

Petita casa de pagès que ha quedat isolada i descontextualitzada dins d'un complex agropecuari. L'edifici, que ha conservat perfectament la tipologia tradicional, és de planta gairebé quadrada, fet de murs de pedra, amb coberta a dues vessants de teula àrab i el carener paral·lel a la façana. Anteriorment disposava d'un porxo a la façana sud. La casa consta de planta baixa més un pis sotacoberta. Les obertures són escasses i estan fetes amb llindes, brancals i escopidores

Entorn de 1970 es construí la casa nova, on viuen els propietaris. La casa vella va ser habitada fins el 1994.