Cal Soler
Argençola

Rocamora
    S'hi arriba per un camí que surt de l'est de Bellmunt de Segarra.

Dolent
    La major part de les estructures horitzontals estan caigudes, i les verticals estan en un estat de conservació deficient. La vegetació i l'arbrat han envaït l'espai.
    08008A013000420000IY
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU S.C.P.

Cal Soler es troba situada al sud-oest del terme municipal, i pròxim a la població de Bellmunt de Segarra. Situada en un turó davant del camí de Bellmunt. Es troba en un estat de conservació deficient i envaïda per la vegetació i l'arbrat. Es pot identificar però l'estructura rectangular que formaven les diferents edificacions. Per una banda a l'est, hi havia l'edifici que tenia funció d'habitatge alçat amb carreus irregulars disposats horitzontalment. La coberta era a dues vessants ( nord-sud). Té accés a l'interior pel sud. No hi ha elements a destacar a la resta de façanes.
    A l'oest hi havia un espai tancar per murs, on és pot observar el cup de vi.

En la cartografia surt esmentada com la Torre del Bord.