Ca l'Esteve de Baix
Argençola

Rocamora
    S'hi pot arribar per Cal Soler, o per un camí al km 6. B-221 per Cal Furia.

Bo
    Ha estat restaurada. Els criteris de restauració sobretot en les obertures potser no són els més adequats.
    08008A013000640000IS
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU S.C.P.

Ca l'Esteve de Baix es troba situat al sud-oest del terme municipal, i pròxim a la població de Bellmunt de Segarra. Es tracta d'una gran edificació amb diverses edificacions annexes tancada per murs.
    Consta d'una edificació principal a la qual se li va afegir un cos a l'est i un altre a l'oest. Té planta baixa, i dues plantes de pis. Les façanes són a pedra vista, amb petits carreus irregulars disposats horitzontalment. La coberta és a dues vessants ( est-oest) amb teula àrab. Aquesta edificació s'hi accedeix a l'interior per la façana sud, a través d'una entrada senzilla amb brancals de maons. Les finestres son molt senzilles.
    El cos afegit per l'est, cal destacar els badius amb arcs rebaixats de rajol. El mur que tanca el recinte està arrebossat.