Cal Semisó
Font-rubí

Uns 250 m del camí a l'alçada del km 7,55 de la Ctra. BV-2127

Regular
    L'edifici es troba en estat d'abandonament. Moltes finestres resten obertes, fet que, a la llarga, poc afectar negativament la seva conservació.
    Miquel Gea i Bullich

Casa d'estil popular amb planta rectangular i coberta de teula àrab de dos aiguavessos. El carener és perpendicular a la façana principal, que s'obre al costat de migdia (SE). L'habitatge s'articula tres nivells: planta baixa, planta primera i golfes. La distribució de les obertures de la façana principal no guarda cap mena de simetria. Totes les obertures són allindades.
    No hi ha gaires elements per atribuir una data acurada de construcció de l'habitatge, si bé els pocs indicis presents apunten cap a algun moment del segle XIX amb moltes refeccions i annexes durant el segle XX.